• Jnr Speedskin Trs

PANTALO Speedskin Junior

Impostos inclosos

Pròxim NOU MODEL disponible el 17 de gener 2020 nous pantalons Speedskin Junior ofereixen als navegants de vela lleugera una solució versàtil per a condicions humides, ventoses i plenes d'acció. Aquest neoprè de 3 mm compta amb protecció contra el vent, l'aigua i els raigs UV, panells X4 Flex elàstics a l'entrecuix i darrere dels genolls per a millor ajust i flexibilitat i reforços per al frec a genolls i culera. Cintura ajustable amb banda de velcro.

Talla
Quantitat
Producte disponible per a comandes

  • Política de seguretat (Certificat SSL - Pagament segur PayPal/Targeta) Política de seguretat (Certificat SSL - Pagament segur PayPal/Targeta)
  • Política d'enviament (col·laborem amb Correus i MBE amb terminis entre 24-72h) Política d'enviament (col·laborem amb Correus i MBE amb terminis entre 24-72h)
  • Política de devolució personalitzada (veure detalls en peu de pàgina) Política de devolució personalitzada (veure detalls en peu de pàgina)

El neoprè lleuger compta amb protecció contra el vent, l'aigua i els raigs UV, els panells X4 Flex stretch a l'entrecuix i darrere dels genolls per a l'ajust i la flexibilitat i els punts de protecció Vaig donar Guard reforçatsestratègicament, així com la compatibilitat del Performance Random Pad.

GILL.5005J