Enviament de la comanda

Com a norma general, els paquets s'envien dins de les primeres 24 hores següents a la recepció del pagament, els nostres clients dins d'Espanya poden escollir rebre la seva comanda per MBE (24-48h) o bé Correus (48-72h), aquesta segona sempre serà més econòmica. Les comandes es rebran de dilluns a divendres.

Sempre tindrem a la seva disposició el seguiment del seu enviament. Per a enviaments especials o internacionals sempre poden contactar-nos i els informarem.

Les despeses d'enviament inclouen la manipulació i l'empaquetat, així com les despeses postals. El preu de l'enviament varia segons el pes i el destí.Te aconsellem que reuneixis a la mateixa comanda el màxim d'articles d'aquesta manera l'enviament serà sempre molt més econòmic.

Els nostres clients han de comprovar que els teus productes no han sofert cap dany durant l'enviament en el moment de la recepció del mateix, per a donar part a la persona que els faci lliurament del paquet. Nosaltres no ens fem responsable dels paquets un cop surten de les nostres instal·lacions.

Devolució d'un producte

La nostra política de devolucions és molt personalitza. En devolucions a causa del talles de roba o calçat, és al 50%, NAAIX envia nova talla i el client envia el rebut, si s'ha de canviar novament anirà a càrrec del client 100%.